Sitemizi ve deneyiminizi geliştirmek için çerez bilgilerini kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerez bilgisi politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.
Fiyat Teklifi Al
Bizden Haberler Bizden Haberler
Anasayfa / Medya / Bizden Haberler /
Orta Asya ve Kafkasya'da Yanınızdayız!
İş ortağınız gibi çalışırız!

Orta Asya ve Kafkasya'da Yanınızdayız!

Orta Asya ve Kafkasya'da Yanınızdayız! Sektörün önde gelen isimlerinden Sincer Lojistik, uzmanlık alanı olan Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Moğolistan, Azerbaycan, Gürcistan, Rusya ve İran hatlarında karayolu taşımacılığıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Müşterilerimiz için Kazakistan, Özbekistan ve Türkmenistan başta olmak üzere bu kritik bölgelerde hem komple hem de parsiyel taşıma çözümlerimizle bir adım öndeyiz. Intermodal ve multimodal taşıma metotlarımızla, farklı taşıma modları arasında entegrasyon sağlayarak yüklerin en etkin ve verimli biçimde taşınmasına olanak tanıyoruz.

Müşterilerimize bölgede en iyi lojistik deneyimini sunma hedefimizle, optimize edilmiş transit süreleri ve maliyet avantajlarıyla hızlı, etkin ve sürdürülebilir hizmet sağlamayı sürdürüyoruz.

Bölgedeki uzman ekiplerimiz, iş ortaklarımız ve acentelerimizle birlikte, tedarik zincirinin her aşamasında müşterilerimize katma değerli hizmetler sunma arzusu içerisindeyiz. Sincer Lojistik olarak, globalleşen dünyada yerel uzmanlıkla hareket ederek, müşteri memnuniyetini her zaman en üst düzeyde tutma taahhüdümüzü sürdürmekteyiz.