Sitemizi ve deneyiminizi geliştirmek için çerez bilgilerini kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerez bilgisi politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.
Fiyat Teklifi Al
Bizden Haberler Bizden Haberler
Anasayfa / Medya / Bizden Haberler /
Y.K. Başkanımız Melike Sincer Özgül CILT Türkiye Özel Tanıtım Etkinliğine Katıldı
İş ortağınız gibi çalışırız!

Y.K. Başkanımız Melike Sincer Özgül CILT Türkiye Özel Tanıtım Etkinliğine Katıldı

Y.K. Başkanımız Melike Sincer Özgül CILT Türkiye Özel Tanıtım Etkinliğine Katıldı Dün, Turkish Cargo'nun CILT Türkiye üyelerine özel olarak düzenlediği tanıtım etkinliğine, sektörün önde gelen temsilcileri katıldı. Sincer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanımız Melike Sincer Özgül de bu önemli etkinlikte yer aldı.

Özgül, etkinliğin sonunda yaptığı konuşmada, "Turkish Cargo'nun CILT Türkiye üyelerini misafir edip, global operasyonları ve yenilikçi yaklaşımları hakkında bize detaylı bilgi verdiği için teşekkür ediyorum. CILT üyesi bir firma olarak, lojistik sektöründeki bu tür birlikteliklerin ve iş birliklerinin ne kadar değerli olduğunun farkındayız." şeklinde duygularını ifade etti.

Sektördeki yenilikleri yakından takip eden ve sektörel etkinliklere aktif katılım gösteren Sincer Lojistik olarak, Turkish Cargo ile gerçekleştirilen bu etkinliğin sektöre katkılarına inanıyoruz.