Sitemizi ve deneyiminizi geliştirmek için çerez bilgilerini kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerez bilgisi politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.
Fiyat Teklifi Al
Bizden Haberler Bizden Haberler
Anasayfa / Medya / Bizden Haberler /
Kazakistan Geçiş Belgeleri
İş ortağınız gibi çalışırız!

Kazakistan Geçiş Belgeleri

Kazakistan Geçiş Belgeleri Sayın İş Ortağımız,

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından Kazakistan Geçiş Belgeleri konusunda önemli bir duyuru yapılmıştır. Bu duyurunun detayları aşağıda yer almaktadır:

Ülkemiz ile Kazakistan arasındaki ticaret hacminin 2023 yılında bir önceki yıla göre %67 oranında artması nedeniyle, Kazakistan'a yönelik ilave geçiş belgeleri için girişimlerde bulunulmuştur. Yapılan girişimler sonucunda ilk etapta 1.000 adet ilave geçiş belgesi temin edilmiş ve bu belgelerin 79808 - 80807 seri numarası aralığındaki mevcut transit geçiş belgeleri olarak kullanılmasına karar verilmiştir.

Bu nedenle, Kazakistan'a yönelik ikili taşımalarda kullanılacak olan yeni geçiş belgelerinin dağıtımı söz konusudur. Bahse konu seri numarası aralığındaki Kazakistan transit geçiş belgeleri, tek-tip geçiş belgeleri tükenene kadar dağıtılacaktır.

Söz konusu gelişmeleri ve değişiklikleri göz önünde bulundurarak, iş ortaklarımızın bu bilgilendirmeyi dikkate alarak gerekli düzenlemeleri yapmalarını önemle rica ederiz. Kazakistan'a yapılacak taşımalar sırasında geçiş belgesi gereksinimleri hakkında bilgi sahibi olmaları ve uygun önlemleri almaları önemlidir.

Herhangi bir soru veya yardım talebi için Sincer Lojistik ekibi her zaman yanınızdadır. Bilgilendirme için teşekkür ederiz ve işbirliğimizin başarılı olması dileğiyle.

Saygılarımızla